Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåst

Jag har låst in mig
där jag inte kan nås
Ser nu klart
bilden av mig själv
där ute

Hur kunde jag tro
att allt skulle bli bra
Hur kunde jag tro
att jag skulle klara det
Hur kunde jag tro
att jag hade ett värde

Jag har låst in mig
där jag inte kan nås
Ser nu klart
bilden av mig själv
aldrig mer där ute




Fri vers av Annette Andersson
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-25 12:39



Bookmark and Share


    Iza
åhh va bra..
2007-10-01

  drakbruden VIP
Att se är första steget. Du beskriver insikten så bra!
2007-09-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Aj aj aj..... den här berör verkligen!
Känns som du beskriver mitt liv
som det var en gång....
Och att tänka just :
Att inte tro att man har något värde!

Det har vi alla :)
2007-09-25

  Yvonne
Fin dikt och ovanlig text. Men du, jag har också låst in mig!
2007-09-25

  Ronny Berk
en berörande text om om diktarjagets sökande efter friheten...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson