Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets dramaturgi

 

Allting

börjar från början

och fortsätter sedan att

växa, historier berättas och

utvecklas till liv som alla lever dag

efter dag, år efter år. Tills höjdpunkten

kommer och allt mattas av, konturerna

blir suddiga och allt och alla går på

stigar som virrvlar nedåt mot

något som liknar

en början

 

 

 




Fri vers av illvette
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-25 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette