Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valet

          

 

                           

                    du                 kan

                   alltid              välja

                   älska istället

                    för att 

                   hata

                 *

 

                




Fri vers av illvette
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-09-25 13:47



Bookmark and Share


  kirsti j.
älskar när du skriver i dina geometriska former
just i denna passar formen så perfekt till temat; att välja, eftersom man kan välja hur man läser ordningen på orden..
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette