Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

 

 

 

man vaknar varje morgon
ovetandes om vad dagen skall bära med sig
och kanske så blir det en bra dag
vackert väder, god mat och kärlek

men ibland så blir dagen lika dålig som vädret när regnet slår ner som spön i astfalten

tankar
tankar simmar omkring innanför pannbenet
och de blir till slut rädslor

man vill skrika ut
berätta vad som känns så tungt och svårt

man hoppas att om man berättar
så kommer allt bli bra
att man finner tröst hos den man älskar
som säger att det är ingenting att oroa sig för

men antagligen så berättar man ingenting
för man är rädd
rädd för att dessa tankar ska förstöra

och det är ju inte värt den risken
varför berätta något som kan förstöra
när man kan hålla det inom sig

det är väl bäst så
att dölja det
då stör det ingen
och ingen lider utav det

ingen - förutom en själv

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 13:57



Bookmark and Share


    Jea
Hej, usch det låter som en sån där jobbigt känsla... en sån känsla om osökerhet, och det gör ont, man vill ha bekräftelse på att det inte ska va så men man vågar inte ta upp det, ifall det blir ännu jobbigare då.
Hoppas det löser sig i alla fall.
Mvh Jea
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP