Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag att dö på

Den dagen jag vill dö på
Vill jag ska vara vacker

Med solsken och fågelkvitter, som ska vara
det sista jag hör

Jag vill ligga i min säng
och känna mig lugn
och kunna säga

- Jag är inte rädd för döden

För det är jag inte
Inte om den dagen som jag ska dö på
är vacker




Övriga genrer av Amy
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 20:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den dagen man skall dö
är aldrig vacker
för de som står och sörjer
däromkring...
Carl-Erik
2008-01-12

  To
Fridfull dikt. Vackert! Hoppas man får vara med och välja sin dag att dö på när det börjar bli dags.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy