Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar

 

Jag är tom

 

Igen

 

Jag vill bara känna

vadfansomhelst

Att få veta varför tårarna forsar hela tiden

 

Är det så mycket begärt?

 

Jag vet inte vem jag är, jag vet inte

 

Jag vet inte

 

Jag tror att jag har hittat mig själv

men det är när jag verkligen behöver mig

 

Som jag sviker

 

 

Jag har så många frågor

om det mesta,

och får aldrig några svar




Övriga genrer av Amy
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-24 12:41



Bookmark and Share


  Glensan
Stark text
2009-06-25

  Yrre VIP
Otroligt stark text, Tack för att du
visar orden!
Fängslades av stycket

Jag tror att jag har hittat mig själv

men det är när jag verkligen behöver mig



Som jag sviker

Bra skrivet!!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy