Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, ett litet Winnerbäck-citat smög sig in här med..


Livet sett från my point of wiew

 

 

Ibland

t o m ganska ofta

sprutar tårarna över allt som gått fel

 

Som om någon vridit på en kran

och sedan stänger av den lika bryskt

 

 

"Ilska" finns knappt i min värld

 

Däremot kan frustrationen nästan

dominera den

 

Och fast jag säger att jag alltid är glad

så är det en lögn

 

 

Jag vet att jag är bäst i världen

men FAN

vad svårt det är att visa det ibland!

 

 

Jag hugger i sten

Men att leva är inte att vinna ett krig

Det är att sluta fred med sig själv

 

Och även om jag har långt kvar

så ska jag vandra min väg

med aldrig sinande nyfikenhet




Övriga genrer av Amy
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy