Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förälskad i Lars Winnerbäck.


När Daugava var det bästa som hänt mig

 

Mitt i allt det svarta tunga

hittade jag plötsligt små fragment

av lycka

 

Det kändes ovant

STORT

Och nästan lite förbjudet

 

Ska jag våga pröva?

 

Med små steg närmade jag mig mitt

Nirvana

Ett steg framåt, tre tillbaka

Kämpade mot medvinden

Förändringar är bäst när de är små!

 

I vissa ögonblick kunde jag ändå brista ut i sång,

i en galen dans som lämnade mig tom

och andfådd

Men jag ångrade mig alltid efteråt

och hoppades såklart att ingen märkt något

 

I min lilla bubbla låter andra mig vara

 

Det känns som år sen nu

När Daugava var det bästa som hänt mig




Övriga genrer av Amy
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 14:02



Bookmark and Share


  sara-alice
"kämpade mot medvinden"

SÅ starkt
du skriver så bra och blir bara bättre och bättre
2009-03-13

  Karin E
Lars Winnerbäck är så fantastisk! finns inte mycket mer att säga..
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy