Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är så jävla bra på allt

 

Jag är vilse

Min hjärna spelar mig spratt jag inte vill vara med på

 

På stigen där jag vill gå med dig är jag ensam

Tittar åt alla håll, vet inte vart jag ska

 

En gitarr spelar någonstans och jag brister ut i tårar

För jag minns en avlägsen dröm och lyckan före den

 

Med människor runt omkring är jag ensammare än någonsin

Hör inte hemma här, sticker ut, gråter tårar som inte syns

 

Berättar men ingen lyssnar riktigt

Det finns ingen tid för olyckliga

 

Allting bara kretsar runt henne

Hon är så jävla bra på allt




Övriga genrer av Amy
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-21 18:41



Bookmark and Share


  sara-alice
underbart och avskalat.
som det ska vara
2009-02-21

  tatjana
du är så jävla bra på att skriva.
2009-02-21

  Carola Zettergren
Mycket välförfattat, berörande, naket nära, snyggt!
2009-02-21

  SeXara
Starkt skrivet. Gör ont i hjärtat, när man längtar efter uppmärksamhet och kärlek. Fint och naket skrivet
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy