Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tack till Randis

 

När ingen förstår är man helt ensam.

 

När allting går åt helvete är det bara att flyta vidare.

 

När din enda vän är ett gosedjur som redan sett för många tårar.

 

När du bestämmer dig för att ingen ska få se den här gången, är det bara ditt eget fel.




Övriga genrer av Amy
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy