Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kille

Min kille sover alltid jättelångt in på dagarna.

Det är bra, för då får jag tid att sitta och bara se på hur vacker han är när han sover.

 

Han lyssnar aldrig på mig när jag säger hur snygg han är, men han missar aldrig ett tillfälle att berätta för mig hur vacker jag är, även om jag bara har mjukisbyxor och ett gammalt linne på mig.

 

Han är dålig på att prata om känslor.

Det är bra att ha något som bara jag är bra på.

 

Han blir sällan svartsjuk, även om jag ibland försöker få honom att bli det.

Det känns väldigt bra, att han litar på mig.

 

Han lyssnar på skrikrock där man inte hör vad sångaren sjunger.

Och även om han inte gillar min favoritartist går han alltid med på att lyssna om jag ber honom.

 

 

Min kille har många fel.

Och det gör honom perfekt.

 

 

 

Förutom en sak.

 

Han älskar inte mig längre.




Fri vers av Amy
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy