Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom genom natten

Kom genom natten du dimmans prinsessa
kom som i sagan du månens gudinna
stjärnorna gnistrar i skyn för dig
Kom du lyckans fe
du glädjens vackra timma
lys upp en fattigs väg
möt en hungrandes vädjan
kom genom natten du dimmans prinsessa
kom som sagan du månens gudinna
tänd vår lykta genom natten
låt oss vandra starka som stål
låt oss tämja vargens vilda gestalt
kom du ljusa timma
du magiska kvinna
ge världen en överjordisk glans
låt ditt leende stråla likt diamanter
så kom mitt ljus ,så kom min stjärna
sprid din glans över land och jord
kom min styrka ,kom mitt mod
lys upp en ensam vandrares väg
kom genom natten ,kom genom ljuset
och stanna i evighet kvar,stanna i evighet kvar




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~