Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste möta vägen ensam

Du måste möta vägen ensam i natt
jag vet hur kylans händer rör dig
jag vet hur nattens mörker skrämmer
men du måste möta vägen ensam i natt
vårda fröet som gör att du växer
du måste våga tro att du kan
i natt är du din egen riddare
i natt ska du möta vägen ensam
men räds ej ty någon är ditt ljus
är din värme i kylan
så var inte rädd ,känn din tro
den ska ge dig din styrkas bro
du måste möta vägen ensam i natt
men du klarar din strid
du vinner din tid
jag vet ,jag tror på dig




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~