Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ensam dansare i tomma rum


en efter en
lämnar de mig nu

och jag vänder blicken
till de få förtrogna jag har kvar

för att sedan
blicka in i spegeln
glömma tomheten och gråten
dansa med i sången

ett försök att
återvinna självförtroendet

och säga
hey, i´m a honky cat
a change is gonna do me good




Fri vers av kirsti j.
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-26 02:02



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
you can do it
baby du börjar
bli bäst i världen
på att landa på
fötter på mötande
vacker mark
2007-09-28

    illvette
babe! change is gonna do us all good! men scary scary..Dikten är jätte fin! Så talande, gillar det intertextuella mot slutet.. ;)
2007-09-28

  Carlita
precis på de två ställen man ska blicka för att återvinna självförtroendet

underbart skrivet, jag älskar avslutet

hey, i´m a honky cat
a change is gonna do me good

jag gillar inte katter, men honky cats: lätt!!

underbar titel, underbar text som börjar lite bitterljuvt och avslutas med finess
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kirsti j.
kirsti j.