Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blir det.

 

Det är inte stegen som går dit

utan våra blickar som ska mötas

 

Det är inte pratet om då

utan våra leende inför.

 

Det är inte våra tungor som skapar

utan våra läppar som mötas.

 

Det är inte hejdå nå mer

utan på återseende snarast.

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 15:23



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilken fin framåtvarm dikt**
2007-10-02

    Lindizz
vilka sköna rader, här målar du med dina ord i längtans kärlek.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf