Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That special place

 

I long so much for that special place,
where nobody knows anything about tomorrow.
A place where you don't need a pretended face,
painted with smiles to cover every sorrow.

Imagine a place where everybody is free,
without suffering and reasons to defend.
A world where all is equal to you and me,
no matter where you go, you're a friend.

I long so much for that special place,
where nobody has to live their life in pain.
Nothing is taken for granted in any case,
no such thing as striving for personal gain.

Tormented by the flames of doubt which burn,
make you believe that love is forever gone.
To this special place I will always return,
my dreams give me hope and strength to go on.

I long so much for that special place,
where nobody has to cheat or lie.
God's love works in mysterious ways,
I will believe in this until the day I die.




Fri vers av Freeman
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-26 17:39



Bookmark and Share


  poetiska stunder
Bra poesi!
2007-09-27

  Josefin.B.S
Den var som så lätt att läsa,
orden satte sig perfekt på tungan,
och den var underbart bra.

Verkligen bra dikt :)
2007-09-27

  Elisabeth VIP
Ännu en fri mans längtansfulla och vacker levande text! Det är själ i texten och den lyser igenom och berör varje vrå i mitt hjärta!

Tack för att du delar med dig!
2007-09-26

  Patrick K
helt underbara rim, du får till detta riktigt bra :)
fortsätt så! ;)
2007-09-26

  isabel louise
jag vågar inte ens hoppas på det där stället...det är för bra för att vara sant, jag tror att på något sätt så bor det där stället inom oss, det vi vill tro på, som slutet i gladiator...men när vindens vildhäst kommer hoppas jag att jag har ett vilorum i mångas hjärtan där jag kommer bo likt ett minnesfragment :)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman