Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

 

Vilka fina sånger

och en underbar musical.

 

Vilken fin dikt

och en fänglande bok.

 

Vilket bra liv

och en fantastik film.

 

Det kommer att bli

av vår

kärlekshistoria

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 17:46



Bookmark and Share


  Just Emotions
åh va fint skrivet!!!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf