Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanity

 

lämna mig inte

vad du än gör

lämna mig inte

jag klamrar mig fast

vid det lilla som finns kvar

så att galenskapen

inte ska ta över




Fri vers av illvette
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-09-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette