Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkning till svenska av "I'm Your Man" av Leonard Cohen


jag är din

om det är en älskare du önskar ska jag älska dig
och om det är en frälsare du söker ska jag frälsa dig
om det är en vän som du vill ha
eller bara nån som säger "du är bra"
här är jag
jag är din

vill du ha en hjälte ska jag visa upp mitt mod för dig
vill du ha en tomte ska jag vara snäll och god för dig
vill du ha en fader till ditt barn
eller kanske snärja mig i ditt garn
här är jag
jag är din

månen skiner starkt ikväll den lockar och förleder.
din skönhet gör mig yr och jag ska svära vid min heder
att följa dig liksom en hund vart vägarna än leder
jag ska lova dig allt som jag tror att jag kan
och jag ska lova dig allt som jag aldrig nånsin kan
bara du säger att du vill ha mig som din man
jag är din

vill du ha en doktor ska jag hela alla sår för dig
och vill du ha en psykolog som säger "jag förstår" till dig
lovar jag att säga vad du vill
eller lyda snällt och
tiga still
Jag är din




Övriga genrer (Översättning) av Anders P VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-04-21 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP