Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag trodde på Gud.




Hej Gud, det var gift i orden och jag blev pyttepyttepytteliten

Hej Gud. Det som har
hänt är inte
poetiskt och jag
är inte säker
på att jag har
lust att linda in dem
i metaforiken
men jag kan försöka.

 


Hej Gud. Igår
fick jag höra hans
förnekelse när dem
spottade
påstående på
honom.


Hur hans
fötter
klampade mot den
tomma gatan
och hur han med anfådd
röst sa att
de inte hade
verklighetsbalans.

 


Hej Gud. Rösternas
budskap fick
mig att krympa.

Jag blev så liten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så liten.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 21:27



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Men STOR som poet!
Ingvar
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka