Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det i dag.


Hope you\'re happy now


Dödsdömt och hopplöst.

 


Jag orkar
inte promenera
med missiler
i fickorna mer.


Jag orkar inte
sola min
mage mot ditt
leende längre.

 


Jag orkar
inte
känna denna ovishet
under huden.

 

 

 

 


Jag vill inte
att tårarna
ska
göra kanaler i mitt
ansikte.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-09-26 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka