Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill egentligen ha en helt annan titel, men jag orkar inte komma på någon nu.


Kaos


Du vet,
jag är så svag
inför mina egna
tankar och
det är därför
jag inte kan
stänga
grinden.


Du vet,
jag kommer bara vara
ödödlig
tills dagen
du lämnar mig.

Sedan vet jag
inte vad som
händer.

 

 

 


Jag vill vara
din skatt men jag är
mer lik ett kaos.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-09-26 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka