Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


ogillar



ogillar kyla
blir för varm på sommaren

överkänslig typ




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-26 21:55



Bookmark and Share


  Fuyoh
...en problematik jag tror du delar med många andra!
Snyggt paketerat!
2007-09-28

  Karin Rosberg
Ja, du man blir aldrig nöjd! Bra diktat!
2007-09-27

    eva m h
Det måste väl vara svenskt lagom!!! :-)
2007-09-26

  stella
Så då är du nöjd nu? :)
2007-09-26

  Just Emotions
hihi så kan det vara.. ;) bra skrivet!
2007-09-26

  Maria Zena Viklund
känns igen*ler*
2007-09-26

  Cris
svårt med perfekt värme :-)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP