Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara idioten som vill hämnas

 

När bitterljuva stunder faller i mina händer

det känns så fel

så jag tuggar maten med en svällande hunger

 

vill inte vara

någon jag inte är




Fri vers av LadyFool
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-26 22:51



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
kloka ord! bra skrivet!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool