Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den så kallade utvecklade världen håller på att avveckla den och diskussionen i våra media rör höjning av SL kort och Idoldeltagarnas agerande....


Som en måltid för redan mätta

lismande
lögnare
med landet
i pant

ätande av
vårt
moders arv

smörjer ett krås
av allt
som kan fås

ljuga
truga
bara vissa
duga

utarma allt
sug ut vår
planet

har blivit en
välfärdslek


07.09.27

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 10:05



Bookmark and Share


  katt.inc
Sanna och kloka ord från dig, Lena.
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
exakt en välfärdslek, applåderar det här har du fångat bra!
2007-09-29

  stella
Ja vad säger man...don efter person?
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman