Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En söndagsmorgon såld av regeringen med avdrag för hushållsnära tjänst och ändå svart fast marken pudrar vitt.....


Sålt vår själ mer än väl

Statens kapital och egendom
samlad under många år
skapades av skattemedel
därför är den faktiskt vår

Den säljs nu ut utan prut
till privata intressenter
innanför eller utanför
våra svenska gränser

Det vi gemensamt arbetat fram
ägs snart av en enskild man

Landet sålt och delat upp
de redan rikas lyckade kupp

Vi andra sa visst inte
stopp

....

 

07.11.11




Fri vers av Lena Renman
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-11 11:55



Bookmark and Share


  katt.inc
Intensiv, rak dikt som jag skriver under på.
2007-11-12

    Maria Malm
Nä, vi sa visst inte det..allt händer i ett hastigt förlopp också..
2007-11-11

  Michaela Dutius
Nej -vi sa visst inte stopp- men är det försent?
Väl skrivet
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman