Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarar verkligen inte av att sitta en hel dag framför teven i soffan, var hos en vän en gång som därimot kunde det. Jag blev smått galen...


Kvävd av soffan


Tyst, jag försöker vara tyst
Men glädjen bara bubblar ur mig
Jag kan nog inte sitta still
Jag vill skrika
Jag vill hoppa upp och ner
Men dom trycker ner mig
I soffan framför teven
Säger att det är så man ska vara

Så likgitiga
Tittar på program de inte vet något om
Men de ska sitta där
För det är så man gör

Så glåmiga och bleka
De går inte ut så mycket mera
Bara sitter där i soffan
Bland kaksmulor
Och rester utav chips och vitlöksdipp

Jag kan inte andas
Känner att jag kvävs
Jag vill resa mig upp
Men är kedjad fast vid soffbordet

Jag luktar som dom nu
Doften sitter fast i håret
Jag går inte ut så mycket mera
Jag sitter bara där i soffan

Inget liv
Bara våra bästa år på kanal tre






Fri vers av Maddicken
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 11:17



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Hej, jag kom och tänka på dig här på poeter idag.
Du skriver grymt bra!
Tack för att jag fick läsa:)
2007-09-29

  Messalina
Gillar slutklämmen starkt. :) Eller ja, gillar hela dikten. Bra skrivet!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken