Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt vakuum, intigheten i den oändliga historien..breder ut sig...




Intigheten

Närmare gränsen
för intighet
i vilsenvals

meningen
med livet
sylvässande
släpande
solkigheter

tiden liden
med mig
mot varats
grå trötthet

likgiltig
samtidigt
ogiltig
värdelös

tröstlös höst
hål i mitt bröst

07.09.27

 

OBS! Kommer att "sno" min egna två sista rader här och göra något mer av dem därför att jag....gillar dem.

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-11 16:19



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Intigheten in tig het, kanske göra något nytt med orden, het tig in, stigin het, ja stig in het!

likgiltig lik gilt gilt lik


ogiltig o gilt.......så nu ogiltigförklarar jag din värde lös het
och hädanefter råder bot med orden lös och het, stig in lös och het och fyll ut vakuumet!

du skriver otroligt vemodigt starkt o vackert!
2007-10-12

  katt.inc
\'tiden liden med mig mot varats grå trötthet\' ord som når in i djupet på mig. Vacker dikt och mycket känslosam.
2007-10-12

    Maria Malm
Tycker absolut att du ska ta de sista raderna, återanvända.
2007-10-11

  stella
Ja de sista raderna är bäst så fortsätt med dem!
2007-10-11

  lodjuret/seglare VIP
I dessa tider när även kalle anka o mårten gås går i terapi är livet ett slags mörker där ljuset skakar galler bakom fallen ridå
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman