Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


Flygplanet lättar

flygplanet lättar, vingarna bär
jag är på resa igen.
nu ska jag se mej omkring, kanske leva loppan
kan hända finna en vän

jag har så stora förväntningar
den här semestern måste bli bra
jag har gått aldeles för länge här och trampat
och gjort samma sak varje da'

nu ska jag göra mej fri
och hämta ny energi,
inspiration och ésprit
och fan vet, jag kanske låter bli
att vända hemåt igen

luft under vingarna, luft i lungan,
jag måste ha luft och ljus
jag läppjar en wiskey, känner smaken mot tungan
och vaggas in i ett rus

inget kan stoppa mej, ingen kan hindra mej.
nu är jag stor och stark.
det här blir första dan på mitt nya liv
när flygplanet åter tar mark.

nu ska jag slita mej lös,
förväntansfull och nervös
förvirrad och ansvarslös
och fan vet, jag kanske blir amorös
och lämnar allt för en vän.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-04-21 17:24



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bara ett korr: "och gjprt samma sak varje da'"

ska väl vara "gjort"
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP