Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


Låt oss gå vilse

jag hade föresatt mig
att vandra den smala vägen,
ryggsäcken omsorgsfullt packad
för oförutsedda lägen.
Du hade målen i sikte
riktningen på kompassen,
över den vida slätten
genom de trånga passen

men låt oss gå vilse ikväll
vinna eller förlora.
låt oss gå vilse ikväll
chanserna är ganska stora
att vi finner de okända vägar
som leder mot nya äventyr.
låt oss gå vilse ikväll.

vägar är alltid vägar
den smala eller den breda
och vi vet trots allt ganska lite
om målen dit de sägs leda.
nu står vi här som två barn i ett gathörn
och har glömt vilken väg som är hem,
det är ändå för sent att avsluta leken
"gissa vem som är vem".


Så låt oss gå vilse ikväll....................................




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-04-21 17:27



Bookmark and Share


  kath
vilken mjuk och skön text om önskan att få vara i livsfriheten en stund med någon man håller kär...
2005-04-21

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Härlig text som säkert gör sig mycket bra
till gitarrklink och din lite sträva röst !
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP