Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt.



Förlåt oss som är rädda
vi som inte gjort oss förtjänta av något men begär allt
vi som ville fånga världen
och därmed dog innan vi hann leva

förlåt oss som inte kan
förlåt oss som kan men inte vill
förlåt oss som vill, och kan, men inte gör.

Förlåt.
För att vi vet bättre.
För att vi kan.
Och döm oss
döm oss jävligt hårt.




Fri vers av ae
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-09-28 02:06



Bookmark and Share


  Eduardo
jävligt bra... klarsynt om ngt så mänskligt som rädslan att våga... muy bien :-)
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

ae