Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är vad?

jag tänker ibland på den där kvällen

den jag inte minns

jag fantiserar och funderar

vad är sant och vad

är fiktion

kanske är allt något jag

läst i en bok

eller bara hittat på

för att få tiden att gå




Fri vers av illvette
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette