Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskningar i natten

kan vi inte bara lägga oss ner

andas varandras ord

och flyta samman

gömma de döda kropparna

i redan grävda hål i marken

och flyga som

viskningar genom natten




Fri vers av illvette
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-09-28 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette