Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel inspirerad av icke sedd film, skriven i september, lägger ur, för här finns en hängd kvinna, inte i ett rum, utan på en klädlina.




Ett hål i hjärtat

hängd
på klädlina
snöpligt slut
visad ut

slår i vinden
våt om kinden
ihåligt
tömt
bortglömd

blå nypt
trampad
hukande krypt

hånad
söndersliten
ensam biten

du-dunkande-du-dunk-du-du

hånflin
dödsgrin
vrål
fettsvål
snål

alla hål
där hjärtat
satt
lyser natt

 

07.09.28

 

Jakobs senaste helt fantastiska surrealistiska poem med salivdroppar hängda män och rum inom och utanför gjorde att jag "kom ihåg" denna text med en hängd kvinna i.  Mörker är ett annat sorts ljus bara.




Fri vers av Lena Renman
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 11:13



Bookmark and Share


  katt.inc
Ruskigt och du förmedlar det så bra.
2007-10-23

    Lillemor
vilar, ska det vara
2007-10-23

    Lillemor
Ett grymt poem..
hängs ut utan liv
Ödet är här o
döden viar där.
Iskallt bra, Lena!
2007-10-23

    Maria Malm
Förmedlar känsla, så man känner sig uphängd med klädnypor på lina..bra skrivet..
2007-10-23

  Maria Zena Viklund
ja, här ryser man marddrömsnatt! bra skrivet!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman