Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ljus

jag nu tänder och sänder

för lugn och harmoni.

För att vapen ska vila

och att allt går bra.

 

Ett stort ljus

jag nu tänder och eldar

för att visa min värme

För att tungor ska smila

och att kramar ska förena.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-09-28 07:13



Bookmark and Share


  Cris
Känns rätt skönt med ett tänt ljus...ett stort också.. skall nog ta och tända ett ljus här också..
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf