Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuförtiden



nuförtiden

reser sig träden så höga


och löven ser aldrig ut

att vara lika gröna

som förra sommaren



men jag kan inte vara

helt säker,

de sitter så högt upp




Fri vers av lisa_dec
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-09-28 08:31



Bookmark and Share


  W.Riter
Fick mig till ett leende.:-)
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lisa_dec