Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Skilj Ande

Avgrunderna
kastas upp
i dessa tider
som skiljer
agnar från vete

mental
bakåtsträvan
villkorad
med framtiden
slagen i bitar

för Sverige
ur led
är tiden

klyv
nedvärdera
separera

maktelit
som aldrig ser
skövlar mer

07.09. 30

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 21:53



Bookmark and Share


  katt.inc
Starka, sanna ord.
2007-10-01

  Maria Zena Viklund
du måste se Bordertown! bra text, sanna ord!
2007-09-30

  aftermath
ja tyvärr är det just så här
nu...
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman