Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

 

Min älskling säg följer du med mig inatt

mot rymdens fantastiska värld

där väntar dig något du aldrig har sett

om du törs bli med på min färd

 

se stjärnorna jublar däruppe i skyn

jag hör att de ropar på dig

så lyft dina vingar min älskade vän

och segla dit ovan med mig

 

Min älskling säg följer du med mig inatt

mot rymdens fantastiska värld

där väntar dig något du aldrig har sett

om du törs bli med på min färd

 

drömmar av silver och drömmar av gull

skall ta oss mot himmelens sfär

skall ta oss till månens förtrollande strand

och trivs vi så stannar vi där

 

Bs-07

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-09-28 14:08



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Klart ni kommer att trivas ..men tänk vad vi här kommer att sakna Dig ! ... Kram! // Helen
2008-04-14

  harriet
så vacker, älskar verkligen dina texter! bokmärkt och applåderad. ;)
2007-10-06

  Marita Walldén
Det känns som om jag upprepar mina ord gång på gång, men dina dikter är så otroligt vackra och sköra. Om och om igen blir jag lugn efter dina ord.
Även åter igen: Tonsätt dem!
2007-10-02

  Thommy
Vacker, drömlik färd. Något man skulle prova. Fint flyt.
2007-10-01

  Yvonne
Åh så underbart fin. Vilken man skulle tacka nej till en sådan himmelsk färd? Och slutet - \"och trivs vi så stannar vi där\". Vilken dröm.
2007-09-29

  Lena Krantz VIP
Härligt varm och förtrollande dikt, känns fint att läsa en dag som den här!
2007-09-29

    Maria Malm
Månens förtrollade strand låter lockande..
2007-09-28

  aol
jag bara stiger allt högre snart ses vi där så fin drömsk poesi bodil
2007-09-28

    BetweenTheLines
Nice som som en bubblande liten barnsaga,på bästa sändningstid
2007-09-28

  Daniel_78 VIP
och trivs vi så stannar vi där

den raden är fin,
kan se en liten barnboksteckning
en natthimmel och två små prickar som
sitter uppe på monen och håller varandra
i hand, bland stjärnorna som glimmar.
2007-09-28

  Patrick K
Jag följer med dig!!
Härlig text, mycket vacker!
2007-09-28

  DanSan
****************************

Åh BodilSan du är då för underbar
med din unika stil där du ger liv åt
underbara ting när du ger själ åt
ropande och jublande sjärnor och
månen får en förtrollande strand.
Silverglittrande smekande och så
ljuvliga rader som du skänker oss
glädjen att få njuta av!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

****************************
2007-09-28

  devilsangel
Låter som en härlig plats att åka till..Klart han följer med! Bra som alltid!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg