Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var Du



Det var Du

som strödde stjärnorna på himlen?

Det var Du..

som genom Ditt andetag

fick liv i vinden och lät den flyga

genom världen?

Det var Du

som med en enda tanke

satte färg på den klarblå himlen?

Det var Du

som såg min längtan

och mötte den med Din kärlek




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-28 16:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En tacksamhetens kärleksförklaring målar du med denna fina dikt.
2007-09-28

  Mike
riktigt bra skrivet!
2007-09-28

    ingvar VIP
Instämmer med Bjarne.
Ingvar
2007-09-28

  Bjarne Nordbö
Underbart attfå vara en del av DET.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius