Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro eller otro???

jag vill iväg utan destination eller mål
jag vill hoppa på tåget som tar mig till destinationen \"himmelriket\"

människorna i min stad har besvärat mig för mycket
dem har förvandlat paradiset till helvetet med deras kunnighet
och allt som är vackert har blivit synd

att älska utan regler
att avguda bysten
att läsa kvinnans kropp från topp till tå
att dricka vin och gambla.

jag har just startat ett krig mot moralväktarna
mot prästarna och sheikarna

de förrgiftar mina forsande bäckar av åtra och passion
dem planterar synden och helvetet i mina marker,
som en gång var fullt av tulpaner och rosor

därför ska jag gambla,
gambla till sista sedellappen.
därför ska jag dricka vin, tills berusningen smular sönder mitt intellekt
och kvinnobysten ska bli min tempel,,
och kvinnorösten under söndags natten ska bli ringklockorna

denna stad vill jag leva i
och om du förlåter mig gud,vill jag be dej att hjälpa mig med en sak;
hjälp mig att bli denna stads hövding
eller kung,men skulle även nöja mig att va en slav.....

jag är ingen ateist
jag är ingen hycklare
jag är full med längtan till dej älskare...






Fri vers av Amoreboy
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 18:34



Bookmark and Share


  Catrin
Din text är motsägelsefull i sitt språk... tex är det ju svårt att önska att vara hövding och samtidigt slav, men visst du fick mig att fundera så okej. Kan inte låta bli att undra om du blivit uppfostrad i frikyrkans anda?
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
dina ord lödar som lava i mina ådror väcker allt som gått förlorat, kriget har jag fört länge, nu vill jag stifta fred med allt som är mig givet, tack, nu fick jag mitt lördagsgodis!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy