Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill måla ditt ansikte

Jag vill måla ditt ansikte ,måla dina känslor ,de du ännu inte vågat uttrycka ,jag vill måla dina drömmar de du ännu inte vågat släppa ur ditt hjärta,jag vill måla dina tankar ,de tankar du ännu bara sätt för ditt inre

jag vill måla sanna bilder ,ditt verkliga jag ,jag vill måla ditt ansikte
din kärlek och din värme
dina magiska ord som får mig att stråla likt stjärnorna på himlens duk
jag vill måla de vackraste minnena jag har
dem som ännu bara själen har fått se

jag vill måla sanna bilder ,nakna bilder ,jag vill måla ditt verkliga jag.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~