Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tomt blad

 

ett tomt blad 

ett helt liv att fylla

av glädjens rus

och sorgens tunga mantel

har ännu inte rört

de späda axlarna

de onda orden

har ännu inte passerat

läpparna eller öronen

skammen av att leva

har ännu inte nått

ditt medvetande




Fri vers av illvette
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-09-29 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette