Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vågorna i havet

Liksom vågorna i havet sköljer över stranden

sköljer din kärlek genom mig

liksom den vilda stormen leker med mitt hår

får du mig vild och stolt

liksom stranden bär miljarder sandkorn

bär mitt hjärta minnen av var dag

Liksom vågorna i havet sköljer  över stranden

sköljer din kärlek genom mig

stärker mig

alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 01:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Otroligt vackert....applåder!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~