Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svarta tavlan

 

Tiden suddar ut det redan

skrivna från den svartatavlan

kvar finns bara damm

som sugs in i våra lungor




Fri vers av illvette
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 01:21



Bookmark and Share


  kirsti j.
ännu en kritik månn tro

tänker på de många vänner jag haft genom åren som talat bittert om sin skoltid, om skolsystemets uppbyggnad..
när jag var mitt uppe i det tyckte jag att allt var bra..men i efterhand kan jag hålla med

kunskap..ja, vad minns man egentligen av allt..? tycker om det här citatet:

det är när man glömt
vad man har lärt sig
som kunskap uppstår..

(ungefär..tror det var ellen key som sa det.. kanske..)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

illvette