Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

representant för mänskligheten

 

du som med all din

livskraft suger ut

allt som finns att ta

lämnar inga

spår av liv kvar

för någon som kommer

efter

 

när det ska röstas

och väljas

utses någon

kan vi välja dig

eller miljoner andra




Fri vers av illvette
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-29 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette