Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenar på en strand

stenar som ligger på en strand,
nånting som vågor sköljt i land.
jag doppar min tå så den blir våt
ute till havs en segelbåt
som stävar mot horisontens rand

mackorna och kaffet smaka' bra,
det var en bra idé att ha en pic-nic just ida'.
vem vet hur länge vädret håller i sig,
säg hörde nån vad metreologen sa?

våran planet är inte stor
men den är stället där vi bor.
män'skor med skilda perspektiv
gör vad de kan av sina liv.
de är min syster och min bror.

vinden smeker ansiktet på dej.
åh, titta jag hittade en jättefestlig grej.
men läste du i tidningen om kriget?
ska människorna aldrig lära sej?

vågor från havet slår mot land,
stenar som ligger på en strand.
långt innan människan var med
och skrev sin bok om krig och fred,
slipades de av tidens tand.









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-04-21 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP