Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på själar

Jag tror inte på själar

Därför låter det konstigt när jag säger att jag har förlorat min själ
En själ
Som inte finns.
Som jag inte tror finns.

Jag tror inte på själar

Men ändå får jag den känslan, att min själ har försvunnit.
En själ som inte finns
Som jag aldrig har haft,
Har jag tappat.

Själen kanske finns

Den kanske är en av mig
Om det finns två av mig.
Själen och jag.

Om själen finns

Så tror jag att den gör allt det där, som jag inte vågar göra.

Jag tror


Att själen flyger




Övriga genrer av Willma
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 17:58



Bookmark and Share


  Jakktar
Så bra! Du är duktig =)
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Willma