Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flitigt

 

En flitig sköka från Stavanger

hade så många talanger

red på en Norsk

rensade torsk

och knypplade samtidigt volanger




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-29 18:51



Bookmark and Share


    Eva Olsson
Så Bra!
2007-10-02

  © anakreon VIP
Tillhör topparna på
dina Limerickalper!
Carl-Erik
2007-10-01

  Rune Thorsell
Lysande simultankapacitet
och glödande het erotisk intensitet.
Liknar gudinnestatyerna – de från Tibet
(alla de ha åtta armar som envar väl vet.)
2007-10-01

  Daniel_78 VIP
jag får nog omvärdera mina norgehistorier nu
rolig sak o bra rimmat med ortsnamnet
2007-09-30

  Krissie
Dina texter är lika underbara som alltid!
2007-09-30

  Lena Krantz VIP
Du levererar den ena skrattsalvan efter den andra!
*wow*
2007-09-30

  Yvonne
Har du blivit fräck Bodil? Kallas inte sådan dikt för haiku, eller vad innebär det ordet? Eller limerick? Bra i alla fall och ett gott skratt till!
2007-09-29

    JJ VIP
Ja det var en effektiv donna! Mvh. JJ.
2007-09-29

    Maria Malm
Vi kvinnor kan ju göra flera saker samtidigt, så är det ju..
2007-09-29

  SusanneStrömstedt
Fniss!!Applåder
2007-09-29

  aol
deemycke nu underfundigt roligt bodilskt jag ler med hela ansiktet
gillas 5 stjärnor nyplockade
2007-09-29

  Catrin
He he ja det är till att ha många järn i elden...
2007-09-29

  Antropofagen
Hihiii!! Härligt Bodil!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg