Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tippar rätt

livet är fullt utav gåtor
jorden är rund som en boll
folk står och lyssnar i vinden
vad blåser den åt för håll
kan den bära på svaren
får vi reda på hur det ska bli
vilket nummer som vinner
i livets lotteri

en tippar rätt, en miljon tippar fel
kanhända ligger det mer än vi ser
bakom allt det som händer och sker
i det vi kallar slumpens oberäkneliga spel

somliga litar på ödet
och skådar tecken i skyn.
du sa du kunde se framtiden
för din inre syn
att det stod skrivet i stjärnorna
att du och jag skulle finna varann
och när vi singlade slant om nånting
jämt var det du som vann

en tippar.....................................................

jag vet man måste ha sinnena öppna
inför sånt man inte förstår
tänk om det verkligen blir som du säger
du som i stjärnorna spår
tänk om det visar sig finnas
goda gudar som rår
över att det ser ut som det gör
och att det går som det går

en tippar.........................................................










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-04-22 09:33



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
så sant o så bra skrivet med ord som spelar o ord som rimmar i takt med känslor av allting som faktiskt kan vara sant. I Livets lotteri. Ibland känner man sig ju faktiskt som en bingoboll.
2005-04-22

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Nu har du verkligen fått till en text som har allt. J just love it *ler*.
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP