Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den första kärleken -den minns man


under sommarens himmel

Det var doften av vilda hallon ,som fick oss minnas de där

stunderna under sommarens bara himmel

det var doften av vilda hallon ,som fick oss se våra inre drömmar igen

det var den gröna mossan som fick oss minnas

kärleken i sommarnattens mystik

det var den vackra himlens stjärnor

som fick oss minnas den kärleken vi en gång delade

vi höll varandra hårt och lovade att aldrig släppa taget

men någonstans gled vi isär likt två stockar i en vårflods grepp

någonstans blev vi ensamma på vår väg i livet

men det var doften av vilda hallon ,som fick oss minnas de där

stunderna under sommarens bara himmel

de där orden vi viskade ljudlöst

att vi alltid skulle älska varandra

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~